top of page

OM MEG

Jeg heter Anita Normann,
og er Personal Life Coach


Hva kan jeg gjøre for deg?

•    Er du stresset?
•    Har du ingen energi i hverdagen?
•    Ønsker du ny jobb og /eller er i en omstillingsprosess?
•    Sliter du med selvfølelsen og tror alle andre er lykkelige?
•    Har du utfordringer med bonusfamilien?
•    Har du et latent ønske om å date igjen men kommer liksom ikke i gang?

Da kan jeg hjelpe deg – ofte trenger vi ikke mange samtaler for at du kan komme deg videre i livet ditt. Men av og til trenger vi en nøytral sparringspartner, som ikke har noen meninger om deg fra tidligere, men bare ser og hører på deg der, hvor du er akkurat NÅ i livet ditt.


Litt om meg
Ungdommelig 53 åring, mamma og bonusmamma til alt i alt fire barn og lykkelig skilt. Er særbo og vi stortrives i det formatet :-)
Opprinnelig er jeg fra København, men har bodd i Oslo i 20 år. 

Har lang erfaring innen personlig utvikling og er pasjonert opptatt av skjæringspunktet mellom psykologi og det spirituelle.
Er veldig opptatt av den positive psykologien og fordelene med ha fokus og bevissthet på dine tankemønstre - og hva det betyr for din selvfølelse og for din helse. 

Med  25 års erfaring innen selvutvikling og  pioner i Danmark innen NLP med en 2 årig NLP Master Practioner er jeg så klar til å coache deg og være der for deg. Jeg har coachet klienter og grupper siden 2003 (ble selvstendig næringsdrivende) og får ofte tilbakemeldinger på at den/de jeg jobber med har fått økt mestringsfølelse, trygghet og livsglede.

Jeg brenner for at gjøre en forskjell for  mennesker og jeg har dessuten vært 22 år i reiselivsbransjen og sett det meste av denne magiske, forunderlige og til tider skremmende verden.

Har vært kursleder innen motivasjon og inspirasjon og hatt mange forløp med spesielt kvinner. Har holdt Coaching grupper innen Selfcare med deling og bevissthetsutvidende øvelser. Videre har jeg holdt Gudinnekvelder hvor vi langsomt åpner opp for det feminine  og finner tilbake til sårbarheten, styrken i å være sårbar, samt gleden og takknemligheten over å være født kvinne.

Er Sertifisert Frigjørende Dans Inspiratør i 7 rytmer og brenner for å få kroppen med, når vi ønsker å jobbe med oss selv. Tror at vår sannhet finnes i vår kropp. Bruker blant annet meditasjon, visualisering og guidede indre reiser som verktøy.

Jeg er god på realitetsorientering og har jobbet som Karriereveileder de siste 5 år. Som karriereveielder er min drivkraft din glede, når du som er arbeidsledig finner drømmejobben og vi samen har funnet den gode match. Som Sertifisert stress Coach jobber jeg med avstressende verktøyer og kan på kort tid få deg  bort i  fra å være i alarmberedskap og over i en mye mer stabil og sentrert almen tilstand.

Jeg er spesialist i å bygge opp og finne frem dine unike talenter - og har et sterkt ønske om at hver og en jeg jobber med finner Livsgleden og hjem til sin Personlige Kraft.

Jeg vil ta godt å vare på relasjonen vi måtte etablere og den vil selvfølgelig være 100% konfidensiell. Jeg er opptatt av å se deg som den du var født til å være - ikke den person samfunnet og alle rundt deg vil at du skal være. 

"Gi deg hen, parker «kontrollen», stol på at livet vil deg det aller beste – og nye dører vil åpne seg uten anstrengelse"
Anita Normann

WISE SAGE STORY
To a man who complained of his limitations, the wise sage said,"you are limited indeed. But have you noticed you can do things today that you would have thought impossible fifteen years ago? "What changed?"
"My talents changed."
"No. You changed."
"Isn't that the same thing?"
"No. You are what you think you are. When your thinking changed, you changed"

bottom of page